Raamfolie zelf aanbrengen

Raamfolie zelf aanbrengen op je ruiten is in veel gevallen goed mogelijk. Mensen die standaard raamfolie kopen brengen dit vaak ook zelf aan. Helaas komt het in de praktijk ook veel voor dat men wat moeite heeft met het goed aanbrengen van de raamfolie. Er ontstaan veel luchtbellen tussen de folie en het raam, er ontstaan vouwtjes of men krijgt met scheurtjes te maken. Zonde, want je hebt toch geld uitgegeven aan de raamfolie. Bij Raamfolieparadijs kun je maatwerk raamfolie bestellen dat je zelf kunt aanbrengen met behulp van onze tips. Twijfel je of dat wel goed gaat of heb je er zelf gewoon geen zin in of geduld voor? Geen probleem. Dan kun je gebruik maken van onze plakservice.

Tips voor raamfolie plakken

Wil je zelf je maatwerk raamfolie plakken? Zorg er dan in elk geval voor dat je de ruit helemaal vetvrij maakt. Indien gewenst kun je hiervoor bij ons een ontvettingsdoekje bestellen bij je raamfolie. Het is daarnaast aan te raden om een montagerakel te gebruiken. Ook deze kun je bij ons kopen. Er kunnen altijd luchtbelletjes ontstaan. Een belangrijke tip hierbij is dat je probeert deze voorzichtig onder de folie vandaan te bewegen richting de dichtstbijzijnde rand van de folie. Doe dit niet te snel of te grof, want dan is het risico groot dat je de raamfolie dubbel duwt of dat er een scheur of gaatje ontstaat. Wij raden je aan om onze gratis instructievideo te bekijken voor alle nodige tips voor raamfolie plakken.

Maatwerk raamfolie zelf plakken

Je kunt al onze maatwerk raamfolie zelf plakken, dus ook onze raamfolie voor HR++ glas. Uiteraard is het wel het geval dat het netjes plakken van raamfolie lastiger wordt naar mate het oppervlak groter is. Zeer grote ruiten, zoals etalageruiten, kunnen problemen opleveren door de grootte. Twijfel je of het jou lukt om de raamfolie zelf aan te brengen? Neem het risico dan niet en laat de raamfolie aanbrengen door ons. Wij brengen geen grote bedragen in rekening voor deze service, dus tegen een kleine meerprijs kies je voor een professioneel aangebrachte raamfolie op maat.

Raamfolie aanbrengen bij particulieren en bedrijven

Raamfolieparadijs levert maatwerk raamfolie aan zowel particulieren als bedrijven. Dit betekent dat wij vrij kleine raamfolies op maat maken, zoals raamfolie voor badkamers en voordeurruitjes, maar wij maken ook grote maatwerk raamfolies, zoals voor op winkelruiten en entreehallen van bedrijven. In alle gevallen heb je de mogelijkheid om de raamfolie zelf aan te brengen én in alle gevallen is er de optie raamfolie laten plakken. De keuze is hierin echt helemaal aan jou. Ga je de raamfolie zelf aanbrengen? Zorg dan dat je goed weet hoe je het best aan de slag kunt gaan. Onze instructievideo helpt je hier uiteraard bij.

Neem contact met ons op

Je kunt al je maatwerk raamfolies voordelig bij Raamfolieparadijs bestellen en tegen een kleine meerprijs gebruik maken van onze plakservice. Wil je de raamfolie zelf aanbrengen? Bekijk dan onze video en ga er lekker mee aan de slag. Heb je behoefte aan meer informatie of advies? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact
close slider