Raamfolie HR++ glas

Raamfolie op HR++ glas, kan dat wel? Deze vraag krijgen wij met regelmaat gesteld. Dit gebeurt niet zonder reden, want er wordt vaak gezegd dat raamfolie op HR++ glas niet mogelijk is. Deze speciale glassoort wordt in de meeste gevallen gebruikt in nieuwbouwwoningen en andere nieuwbouwpanden. Raamfolieparadijs maakt raamfolies op maat, ook raamfolies die op HR++ glas geplakt kunnen worden. Wij vertellen je hier graag meer over.

Waarom geen raamfolie op HR++ glas?

Er moet toch een reden zijn waarom mensen vaak te horen krijgen dat raamfolie niet op HR++ glas geplakt mag worden? Ja, die reden is er zeker. Het is namelijk zo dat HR++ glas aan de binnenkant van de ruit een zonwerende laag heeft zitten. Diverse soorten raamfolie hebben ook een zonwerende werking. Wanneer er zonwerende raamfolie wordt geplakt over de zonwerende laag van het HR++ glas, dan ontstaat er een probleem. De zonwerende zandstraalfolie en de zonwerende laag op het raam werken elkaar tegen en op die manier wordt ervoor gezorgd dat de warmte nergens heen kan. Uiteindelijk kan dit tot een thermische breuk leiden en dit moet natuurlijk altijd voorkomen worden.

Goede raamfolie voor HR++ glas

Het is wel mogelijk om zonwerende zandstraalfolie op HR++ glas te plakken, maar dit moet dan aan de buitenzijde gebeuren. De zonwerende laag van het HR++ glas zit immers aan de binnenkant. In de meeste gevallen is het wenselijk dat de raamfolie aan de binnenzijde wordt aangebracht. Betekent dit dat het niet mogelijk is om raamfolie op HR++ glas aan te brengen aan de binnenkant? Nee, zeker niet. De problemen ontstaan alleen wanneer er gebruik wordt gemaakt van zonwerende folie. Het is dus wel mogelijk om gewone (niet-zonwerende) raamfolie op HR++ glas te plakken, gewoon aan de binnenkant. Raamfolieparadijs levert ook goede raamfolie voor op HR++ glas.

Raamfolie voor HR++ glas op maat

Raamfolieparadijs is hét adres voor maatwerk raamfolie. Dit geldt voor al onze folies, dus ook voor raamfolie dat op HR++ glas wordt aangebracht. Wij bieden de meest uiteenlopende soorten raamfolie op maat aan bedrijven en particulieren. Je kunt bij ons terecht voor zowel zonwerende als niet-zonwerende raamfolie op maat. Vanzelfsprekend is het nodig om voor de gewone raamfolie te kiezen wanneer je HR++ glas hebt. Weet je niet zeker of je de juiste keuze maakt? Leg ons jouw situatie dan voor en wij adviseren je graag. Dit geldt natuurlijk ook voor het ontwerp. Weet je niet precies wat je wilt? Dan denken wij graag met je mee.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar maatwerk raamfolie voor op HR++ glas? Dan kan Raamfolieparadijs jou leveren wat jij zoekt. Al onze hoogwaardige raamfolies worden op maat gemaakt, volledig op basis van de wensen en ideeën van onze klanten. Je kunt de raamfolie zelf aanbrengen of door ons laten aanbrengen tegen een scherpe prijs. Wil jij meer informatie of advies over de raamfolies voor HR++ glas? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Contact
close slider